Darovat ženě dárek, který ji velmi potěší, může být leckdy docela problém. Ať už chcete dát dárek přítelkyni, manželce, sestře nebo třeba kamarádce, musíte přemýšlet nad tím, co by si přála. Někdy je opravdu těžké přijít na vhodný dárek, který udělá radost. Jedním z nejoblíbenějších dárků všech dob jsou šperky. Šperk potěší ke každé příležitosti, a nemusí být vůbec drahý. Jedním z krásných šperků za dobrou cenu je náramek na ruku se jménem. Jsou vyráběné na zakázku podle vaší představy. Jaké jméno má jeho budoucí majitelka a jaký náramek by se jí líbil?

žena a náhrdelník

Stříbro je moderní
Většina současných žen ve středním a mladším věku má raději stříbro než zlato. Proto zda žen dává přednost právě stříbru. Výrobky jsou ze stříbra i ze zlata, případě pozlacené, a můžete tak vybrat kov, který obdarovanou potěší nejvíce. Jak šperk objednat? Je to jednoduché.

  • Do objednávkového formuláře napíšete jméno
  • Vyberete délku náramku
  • Zvolíte druh řetízku
  • Počet a barvy kamínků
  • Velikost písma

barevné šperky

Dále můžete zvolit, zda chcete ke jménu přidat srdíčko nebo čtyřlístek a zda chcete náramek potáhnout zlatem či rhodiem. Při výběru každého kroku uvidíte cenu, takže nebudete mít problém s představou o ceně. Náramek je jedinečný, a ženě, které jej darujete, uděláte opravdu obrovskou radost. Hodí se jako dárek k jakékoliv příležitosti, a nejčastěji jej volí partneři k narození dítěte nebo k výročí svatby či seznámení. Udělejte své milované radost něčím, co doma ještě určitě nemá. Pokud chcete darovat šperk, vybírejte ho tak, aby byl nejlépe originální, a nekupujte něco, co má doma už několikrát. Uvidí, že jste si na výběru dali záležet, a radost z dárku bude o to větší. Náramek není jediný výrobek z mé dílny, ale v nabídce mám ještě další výrobky, které také dokážou potěšit – řetízky v mnoha provedeních, které se liší stylem nebo kovem.

Similar Posts